Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Almádi Mangó vagyok kandúr cica, már 3 hete gazdira várok....

Kb. 2018- ban született, FeLV/FIV negatív, ivartalanított (11.20.) cirmos kandúr (jobb füle megjelölve)

Balatonalmádiban élő egyik kolóniából érkezett. A legfélénkebb cica ötük közül, de simogatható. Legszívesebben azonban elbújna, hogy ne is lássuk, hogy ott van. Élősködőmenetsített, negatív tesztekkel rendelkezik, ivartalanítása megtörtént (11.20.).

Anyagi támogatást köszönettel fogadunk a kolónia tagjai részére, nem kevésbe került a cicák élősködő mentesítése, antibiotikumos kezelése, tesztelése, ivartalanítása. Oltási programjuk hamarosan megkezdődik. Kérjük aki teheti támogassa orvosi ellátásukat: Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. : 11100300-19264952-36000001 IBAN szám: HU70 1110 0300 1926 4952 3600 0001 (megjegyzés rovatba kérjük beírni: Almádi kolónia. Paypal: allatvedok.veszprem@gmail.com. Minden támogatást nagyon köszönünk! 

Érdeklődni felőle menhelyünk elérhetőségein lehet.

További képek

ivartalanítva féregtelenítve oltva

Leszel Almádi Mangó új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Almádi Mangó lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Almádi Mangó alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Almádi Mangó szponzora!

Annak, hogy Almádi Mangó megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Almádi Mangó ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Almádi Mangó kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: