Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Kormos vagyok nőstény cica, már 1 hónapja gazdira várok....

Kb. 2017-ben született, házi, fekete, FeLV-/FIV-, ivartalanított (10.30.) nőstény cica.

Egy kertbe tévedt be, az ott lakó idős bácsi féltette a kutyáitól ezt a nagyon félénk fekete szépséget. Elvitte orvoshoz, ahol kapott féreghajtót, oltást, oltási könyvet. Kérte a bácsi, segítsünk elhelyezni a cicát, nem szeretné ha baja esne. Jelenleg karanténba helyeztük, ivartalanítására hamarosan sor kerül. Fél, icipicire összehúzza magát, de meg lehet simogatni. Kezd oldódni, hiszen a nedves eledel már elfogy

Gyönyörű Kormos kisasszony - nem vagyunk meglepve, hogy senki sem akarja Őt. Semmilyen érdeklődés nincs rá. Miért is lenne. Nem kölyök, nem cukimuki, nincs különleges "fajtája", amiért az emberek meg lennének őrülve, ja és fekete. Röviden, tömören. Sajnos sokan külsőség alapján választanak és nem látják meg a valódi szépséget, az igazi értéket.

Kormos oltva, tesztelve, élősködő mentesítve vár, menhelyen. Nyugodt természetű cica, szívesen osztogatja a taslikat az előtte elhaladóknak, csak úgy, pusztán szeretetből.

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet.

További képek

ivartalanítva féregtelenítve oltva

Leszel Kormos új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Kormos lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Kormos alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Kormos szponzora!

Annak, hogy Kormos megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Kormos ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Kormos kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: