Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Kormi vagyok kis méretű keverék fiú kutyus

2018-ban találták Veszprémben igen elhanyagolt állapotban. Bár chippel, gazdival rendelkezett, gazdi nem reagált többszöri megkeresésünkre, sajnos. Így nem tudtunk mást tenni, meg kellett várnunk a 14 nap leteltét, hogy kihozhassuk a gyepmesteri telepről. Egy állatbarátnak köszönhetően Kormi eljutott egy kozmetikushoz, aki kibogozta Kormit a borzalmas bundája alól. Köszönet Nekik érte!

Ivartalaníttattuk, hiányzó oltásait megkapta, felhizlaltuk. Mindenki nagyon szerette ezt a kis ragaszkodó, végtelenül hálás minden simogatásért, törődésért kutyust, aki bármit megtett, csakhogy foglalkozzunk vele.

Aztán egy szerencsétlen baleset miatt jobb lába sérült, 3 műtéten is átesett. Műtéti, orvosi, panzió költségei hatalmasak lettek, egy számlát még nem kaptunk meg. Sokan segítettek anyagilag a költségek enyhítésében, amiért nagyon hálásak vagyunk! Amint megkapjuk a hiányzó számlát, akkor tudjuk a végleges elszámolást elkészíteni.

Még az állatkórházban lábadozott/panziózott Kormi, amikor egy Kormiba teljesen belezúgó gazdijelölt kezdte el látogatni Őt. A szerelem napról napra erősebb lett és a látogatások akkor sem maradtak el, mikor ismét kiköltöztettük menhelyünkre a mi kis gombszemű Korminkat. Nagyon mondta a magáét, ismét kennelben, ismét felpörögve...

De nem kellett sokat várnia, az ismerős látogató jött érte és Kormi elköltözhetett új családjába, ahol már nagyon várták. Természetesen a már meglévő kozmetika időpontot sem hagyták ki, Komi Gazdianyu vállán "viselte" el a szőrápolást. Itt szeretnénk megköszönni Zsókának Kormi kozmetikázását! Valamint Viki és Márk rengeteg, önzetlen segítségét, beleértve a hétvégéket is. Köszönjük Nektek!

Kedves Gazdik! Köszönjük Nektek, hogy Korminak új családot adtatok és lánc nélküli életet kap tőletek, szeretettel teli minden napokat. Helyére gyepmesteri telepen várakozó kutya érkezik hamarosan.

Kedves Állatbarátok! Köszönjük Nektek, hogy anyagilag segítettétek Kormi költségeinek enyhítését!


Drága Kormantyú! Legyél most már nagyon boldog kicsi gombszemű!

Engem már örökbe fogadtak!

Ha egy hozzám hasonló társra vágysz, nézz szét a menhely lakói közt!