Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Szuszu vagyok közepes méretű keverék lány kutyus

 Veszprémi gyepmesteri telepről érkezett Szuszu, ahová június elején került be. Az ellenőrzött chip olvasás chipet jelzett, így "csak" a könyvét és a hiányzó oltásait kellett pótolnunk élősködő mentesítéssel együtt. Szuszu még nincs 1 éves és már a gyepin kötött ki... Gazdája nem foglalkozott/törődött vele, folyamatosan utcán volt, a helyi önkormányzat fogatta be a kutyát. Szuszu számára most elkezdődik egy új élet. Ivartalanításra előjegyezve, utána válik gazdikeresővé. Amit látunk rajta: nagyon kedves, emberhez szokott, pórázon szépen és nyugodtan sétál, jutalom falatot kezünkből finoman veszi el. Kennelben elszöszmötöl, nem nagyon hallatja a hangját. Szeret a lábunk mellett heverészni, dörgölőzni. Végleges családot keresünk Szuszu számára, ahol élete végéig élheti a boldog gazdis kutyák mindennapjait. Ismerkedni Szuszuval menhelyünkön lehet nyitvatartási időben. 

Leszel Szuszu új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való kuytust, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Szuszu lakhat nálunk
Gyere, és sétáltasd meg!

Szuszu egész nap egy ketrecben szomorkodik, és azt várja, hogy valaki akár csak egy órácskára kivigye a szabadba.

Hogy működik a sétáltatás?

Legyél Szuszu szponzora!

Annak, hogy Szuszu megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Masztiff csomag
13.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puli csomag
8.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltás, csippeltetés, ivartalanítás.

Tacsi csomag
4.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

K9 csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Szuszu ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Szuszu kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: