Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Kófic vagyok nőstény cica, már 1 hónapja gazdira várok....

Közvetített gazdikeresőként hirdettük Kóficot, mivel sajnálatos módon a család idősebb cicájával az utóbbi hónapokban nem jöttek ki (az idősebb nem tolerálta a fiatalt). A verekedések nagyon elfajultak, teljesen el kellett szeparálni a két cicát egymástól, ami senki számára nem volt jó. Hiába próbáltak meg a Gazdik gyakorlatilag mindent, a két cica kibékíthetetlen volt. A legnehezebb döntést kellett meghozni, most menhelyünkön karanténozik a konténerben, a továbbiakat meglátjuk. Kófic nagyon játékos, de kicsit romboló típus, bár lehet, hogy ez a csak a másik cicával kialakult feszkó miatt volt. Alapvetően barátságos, bújós, kezes cica, tele energiával. Olyan családot keresünk Kóficnak, ahol esetleg hasonló korú és temperamentumú cica van. Ismerkedni vele menhelyünkön lehet nyitvatartási időben.  

Leszel Kófic új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Kófic lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Kófic alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Kófic szponzora!

Annak, hogy Kófic megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Kófic ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Kófic kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: