Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Segítő Angyal vagyok nőstény cica, már 3 hete gazdira várok....

 Segítséget kértek több cicához, idős gazdájuk nem tud már gondoskodni róluk. Karanténos ketreceink foglaltak, az egyetlen egy üresbe első körben 1 cicát tudtunk fogadni. A cica vemhes, így holnapi napon (06.21.) SOS ivartalanításra visszük. Nem kell még több nem kívánatos alom... Angyalka jól van, egyenlőre az alomtálban érzi magát biztonságban, de napról napra oldódik. Bújik, kéri a simit és dorombol! Ismerkedni vele menhelyünkön, nyitvatartási időben lehet.

Leszel Segítő Angyal új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Segítő Angyal lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Segítő Angyal alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Segítő Angyal szponzora!

Annak, hogy Segítő Angyal megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Segítő Angyal ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Segítő Angyal kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: