Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Elza vagyok kis méretű keverék lány kutyus

Gyepmesteri telepről kértek hozzá SOS segítséget, mielőtt lebabázik a telepen. Ma reggel soron kívül fogadták ivartalanításra, amiért nagyon hálásak vagyunk orvosunknak! Elza -fogai alapján- nagyon fiatal, talán még nincs 1 éves sem. De már vemhes volt. Tele bolhával, majd szét durranó pocakkal került gondozásunkba, még időben... Műtétet jól viselte, komplikáció mentesen zajlott minden. 14 nap karantén idő rá is vonatkozik, utána válik gazdikeresővé. Egyelőre nagyon fél, de nem volt egyetlen egy rossz mozdulata sem. Kedves, csendes kislány, aki nem tudja mi történik.

Elzácska teljesen rendbejött ivartalanítás után, pocikája nagyon szép. Icipici kicsilány imádja az embert, szépen sétál pórázon, nem távolodik el messzire, inkább marad lábközelben. Nagyon hízelgős, tudja, hogy pár csábos mosoly után máris az ember ölében találja magát :) Szeret kézben lenni, hiába mondjuk neki, hogy van 4 gyönyörű szép lábacskád :) Elzácska készen áll a gazdisodásra, várja az érdeklődőket! Ismerkedni vele menhelyünkön, nyitvatartási időben lehet.

Leszel Elza új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való kuytust, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Elza lakhat nálunk
Gyere, és sétáltasd meg!

Elza egész nap egy ketrecben szomorkodik, és azt várja, hogy valaki akár csak egy órácskára kivigye a szabadba.

Hogy működik a sétáltatás?

Legyél Elza szponzora!

Annak, hogy Elza megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Masztiff csomag
13.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puli csomag
8.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltás, csippeltetés, ivartalanítás.

Tacsi csomag
4.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

K9 csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Elza ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Elza kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: