Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Lizi vagyok nőstény cica, már 1 éve gazdira várok....

Lizi szintén már nem kell cica, gazdája altatni akarta, így gondozásunkba vettük. Kikerült menhelyünkre, utált bennünket, ismeretlen volt neki az egész helyzet, fújt, morgott, csapkodott. Aztán szép lassan elkezdett bízni. Gazdisodott, azonban nem jött ki gazdi másik cicájával, így ismét menhelyünkre került. Szinte előről kellett kezdeni Lizivel, megviselte a néhány nap gazdis lét után a kis ketrec, elbújt, morgott pár napig. Ma már szerencsére bújik, dorombol, alig várja, hogy valaki megsimogassa. Végleges családot keresünk számára, ahol egyedüli cicaként élhet. Ismerkedni vele menhelyünkön lehet nyitvatartási időben.

Leszel Lizi új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Lizi lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Lizi alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Lizi szponzora!

Annak, hogy Lizi megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Lizi ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Lizi kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: