Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Konty Csiki vagyok nőstény cica, már 1 éve gazdira várok....

Csiki testvérével, Gerdával együtt menhelyünknél leadott, már nem kell cicák. Kedvesek, barátságosak, bújósak. Nem a menhelyen volna a helyük. Oda a gyerekkoruk, a felhőtlen rosszalkodások. Nincs kihez odabújniuk esténként, nincs gazdi, akinek az ölébe felmehetnének... Kezdetben nagyon féltek, de gyorsan barátságossá váltak. Rosszalkodnak, játszanak, ahogy kell ebben a korban. Nemrég gazdisodtak, de hamar visszakerültek, állítólag "büdösek voltak és a függönyön másztak"...

Csiki és Gerda együtt szeretnének végleges családba költözni, hiszen nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Ismerkedni velük menhelyünkön lehet nyitvatartási időben. 

Leszel Konty Csiki új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Konty Csiki lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Konty Csiki alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Konty Csiki szponzora!

Annak, hogy Konty Csiki megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Konty Csiki ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Konty Csiki kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: