Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Konty Gerda vagyok nőstény cica, már 1 éve gazdira várok....

Gerda testvérével, Csikivel együtt menhelyünknél leadott, már nem kell cicák. Kedvesek, barátságosak, bújósak. Nem a menhelyen volna a helyük. Oda a gyerekkoruk, a felhőtlen rosszalkodások. Nincs kihez odabújniuk esténként, nincs gazdi, akinek az ölébe felmehetnének... Kezdetben nagyon féltek, de gyorsan barátságossá váltak. Rosszalkodnak, játszanak, ahogy kell ebben a korban. Nemrég gazdisodtak, de hamar visszakerültek, állítólag "büdösek voltak és a függönyön másztak"...

Gerda és Csiki együtt szeretnének végleges családba költözni, hiszen nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Ismerkedni velük menhelyünkön lehet nyitvatartási időben. 

Leszel Konty Gerda új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Konty Gerda lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Konty Gerda alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Konty Gerda szponzora!

Annak, hogy Konty Gerda megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Konty Gerda ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Konty Gerda kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: