Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Kenesei Katica vagyok nőstény cica, már 3 éve gazdira várok....

Kata 2016. június 17-én kerültek gondozásunkba testvérével, Kittyvel, mint talált cicák. Akkor kellőképpen vadak és barátságtalanok, kicsit soványkák de nagyon macskanáthásak voltak. Kitty fújt, csapkodott és köpködött. Féltek, nem tudták hogyan reagáljanak az emberre… Kezelésük rögtön elkezdődött, ideiglenes befogadóhoz kerültek. Oltási programjuk befejezését követően mindketten átestek az ivartalanításon. 

Katica a pörgősebb, szeret tárgyakat ellopkodni innen-onnan, közben meg a mikró tetején óbégat. Hosszú hónapok kellettek, hogy teljesen megbízzon az emberben, bár most is tartja a távolságot, nem az az ölben ülő típus. Ha “olyanja” van, akkor viszont képes 1 órát is eltölteni Idiapu ölében. Katáról időközben kiderült, hogy epilepsziás, de gyógyszeres kezelés mellett tünetmentes. Érdeklődni felőle egyesületünk elérhetőségein lehet. 

Leszel Kenesei Katica új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Kenesei Katica lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Kenesei Katica alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Kenesei Katica szponzora!

Annak, hogy Kenesei Katica megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Kenesei Katica ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Kenesei Katica kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: