Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Kenesei Kitty vagyok nőstény cica, már 3 éve gazdira várok....

Kitty 2016. június 17-én került gondozásunkba testvérével, mint talált cicák. Akkor kellőképpen vadak és barátságtalanok, kicsit soványkák de nagyon macskanáthásak voltak. Kitty fújt, csapkodott és köpködött. Féltek, nem tudták hogyan reagáljanak az emberre… Kezelésük rögtön elkezdődött, ideiglenes befogadóhoz kerültek. Kitty bal szeme sajnos borzalmas állapotban volt. Budapesten szakorvossal megnézettük, ahol megerősítették, hogy szemét nem lehet megmenteni. Oltási programjuk befejezését követően mindketten átestek az ivartalanításon, s ekkor került sor Kitty bal szemének eltávolítására.

Kitty nyugodt természetű, szívesen heverészik és nézelődik. Már egy jó ideje Bendivel tölt együtt nagyon sok időt, így Kitty Bendivel költözne ideiglenes befogadójától családba. Érdeklődni felőlük egyesületünk elérhetőségein lehet.

Leszel Kenesei Kitty új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Kenesei Kitty lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Kenesei Kitty alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Kenesei Kitty szponzora!

Annak, hogy Kenesei Kitty megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Kenesei Kitty ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Kenesei Kitty kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: