Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Berhidai Bendegúz vagyok kandúr cica, már 2 éve gazdira várok....

Pár napos korában került befogadóhoz, testvérei már gazdisodtak. Bendi nyugodt természetű cica, nem az a túlpörgős. Többi cicával gond nélkül kijön. 

Bendike szívesen időzik Kitty közelében, nagy a szerelem köztük. Kitty a főnök, de Bendi ezt egy cseppet sem bánja. Mindketten nyugodt természetű cicák. Együtt keresnek gazdit. Érdeklődni felőlük egyesületünk elérhetőségein lehet.

Leszel Berhidai Bendegúz új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való cicát, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Berhidai Bendegúz lakhat nálunk
Gyere, és szeretgesd meg!

Berhidai Bendegúz alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele. Gyere ki, és barátkozzatok!

Itt találsz minket

Legyél Berhidai Bendegúz szponzora!

Annak, hogy Berhidai Bendegúz megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Tigris csomag
9.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puma csomag
5.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltások, ivartalanítás.

Házi cica csomag
3.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

Vadmacska csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Berhidai Bendegúz ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Berhidai Bendegúz kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: