Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Bendegúz vagyok kis méretű keverék fiú kutyus, már 3 hete gazdira várok....

Május elején került be a veszprémi gyepmesteri telepre ahol senki nem kereste. Megkapta kötelező azonosítóját, veszettség és kombinált oltását, élősködő mentesítése megtörtént és költöztettük menhelyünkre. Nagyjából nulla nyakörv és póráz ismeret. Előéletéről semmit nem tudunk, de nagyon kedves és barátságos kutya. A kennelben a forgácsban való hempergés nagyon tetszett neki, igazán jókat bohóckodott benne. Ivartalanítása hamarosan megtörténik, utána válik gazdikeresővé. Egy biztos, családi kedvenc lesz belőle a megfelelő gazdi mellett. Ismerkedni vele menhelyünkön lehet nyitvatartási időben.

Leszel Bendegúz új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való kuytust, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Bendegúz lakhat nálunk
Gyere, és sétáltasd meg!

Bendegúz egész nap egy ketrecben szomorkodik, és azt várja, hogy valaki akár csak egy órácskára kivigye a szabadba.

Hogy működik a sétáltatás?

Legyél Bendegúz szponzora!

Annak, hogy Bendegúz megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Masztiff csomag
13.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puli csomag
8.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltás, csippeltetés, ivartalanítás.

Tacsi csomag
4.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

K9 csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Bendegúz ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Bendegúz kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: