Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Bogár vagyok közepes méretű keverék fiú kutyus

 Nemesvámosról került be a veszprémi gyepmesteri telepre, onnan hoztuk ki és költöztettük menhelyünkre. Azonosítóval igen, érvényes oltással nem rendelkezett. Élősködő mentesítése megtörtént. Nagyon kedves kutya, kicsit még félénk, de nyitott az ember felé. Jutifalatot egyre ügyesebben veszi el kézből. Ismerkedünk vele mi is, további információ később. Ivartalanítás után válik gazdikeresővé. Ismerkedni vele menhelyünkön lehet nyitvatartási időben.


Kis Bogarunk sem időzött szerencsére sokáig nálunk. Várható volt, hogy kedvességével gyorsan levesz valakit a lábáról. Idősebb gazdi érkezett, aki nem rég veszítette el idős kutyuskáját. Amint meglátták Bogárkát, földbe gyökerezett a lábuk és mondhatni zokogtak ( meg mi is, mondjuk mi nem is tudtuk hirtelen miért, de velük sírtunk). Elmondták, hogy mintha csak elvesztett szeretett kutyusukat látnák viszont, bár neki volt fehér foltocskája a mellkasán.

A kötelező ismerkedések és séták megtörténtek, nagyon jól sikerültek. Bogár mintha csak tudta volna, megérzik, mindig.

Itt bekapcsolódik a történetbe egy kedves állatbarát, aki vállalta Bogár kozmetikájának anyagi költségeit. Sikerült mindent leszervezni, egyeztetni. Gazdi jött örökbe fogadni Bogárkát, Viki jött és kölcsönkérte Gazditól Bogárkát, majd elvitte megszépülni. Kibogarászta Bogarat a bundi alól, kicsit innen vágott, kicsit onnan igazított és a végeredmény mindenkit lenyűgözött. Gazdi pedig egy teljesen megszépült kislányt kapott.

Gazdi nevében szeretnénk mi is megköszönni ennek a kedves állatbarátnak az önzetlen felajánlását, hogy Bogárka megszépülve költözhetett Gazdihoz, köszönjük!!!

Továbbá köszönjük Vikinek, hogy ismét csodaszép kutyát sikerült varázsolnia a gondozatlan bundás kutyusunkból illetve a fuvart, köszönjük!

Kívánunk Gazdinak és Bogárkának sok sok boldog együtt töltött évet. Köszönjük, hogy menhelyről fogadtak örökbe, esélyt adva egy másik kutyusnak!Engem már örökbe fogadtak!

Ha egy hozzám hasonló társra vágysz, nézz szét a menhely lakói közt!