Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Bell vagyok közepes méretű sztaff keverék lány kutyus

Mikor Bell menhelyünkre került, gondoltuk újabb sztafi, ráadásul kutyákkal való viszonyáról nem jókat hallottunk, hát nem túl jók az esélyek. Aztán meglepetésünkre alig néhány nappal Bell átkerülését követően érdeklődők jöttek. A srácnak Szofi tetszett, a párjának pedig Bell. Először Szofit vitték sétálni, aztán Bellt. Fülig érő szájjal jöttek vissza, szavak nélkül tudtuk, szerelem van. Onnantól kezdve gyakran, majd minden nap jöttek Bellt sétáltatni és a séták után még hosszan elidőztek a kennelben is.

Közben bevásároltak etető és itatótálat, amit meg is töltöttek neki otthon, mert az olyan mintha már velük lenne Bell is. Bellnek már csak az ivartalanítás volt hátra, ami után gyorsan regenerálódott, így nem volt már az örökbefogadásnak akadálya. Bell nagy napja tehát elérkezett, költözhetett a családjához, a gazdik mellett a mi örömünk is nagy volt. Pláne ahogy elnéztük az autóban, anya ölében. Mintha világ életében autózgatott volna.

Kívánunk nagyon boldog gazdis éveket, köszönjük, hogy menhelyről fogadtatok örökbe, esélyt adva egy másik - gyepmesteri telepről érkező - kutyának.


Drága Bell, szerencsére nem volt időnk teljesen megismerni, mert ahogy jöttél, úgy mentél is. Legyél nagyon boldog családi kutya!

Engem már örökbe fogadtak!

Ha egy hozzám hasonló társra vágysz, nézz szét a menhely lakói közt!