Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Szofi vagyok közepes méretű amsztaff lány kutyus

Szofi a veszprémi gyepmesteri telepről érkezett, ahová márciusban került be. Barátságos, kedves, jól nevelt, sokat foglalkoztak vele, vezény szavakat ismeri, nyugodt kutyus. Gyerekeket nagyon szereti, imád labdázni is. Pórázon nyugodtan sétál, bár az erdő nagyon érdekli.


Szofi nem várt gyorsasággal vonzotta be magának a szuper családot. Anyuka két csemetével jött Szofihoz ismerkedni, mentek sétálni, visszafelé már a srácok kezében volt a póráz. Mindannyian oda voltak Szofi kedvességétől, na meg attól, ahogy ez a csupa izom dömper tudja magát szerettetni.

Jöttek még Szofihoz ismerkedni, sétálni, ami után nehezen tudtak Szofinak búcsút mondani. Otthon dolgozni kellett a feltételek megteremtésén de végül összeállt minden és Szofi költözhetett új családjához. A nagy napon Szofi szokatlanul izgatott volt, mintha tudta volna, hogy ez az Ő napja. Az autóba is lelkesen ugrott be, menjünk má, menjünk má. :) 

Köszönjük Gazdinak és a srácoknak, hogy Szofira esett a választásuk. Köszönet azért is, hogy menhelyről fogadtak örökbe, így esélyt kapott egy kutyus a gyepmesteri telepen.

Kívánunk nagyon boldog gazdis éveket!


Engem már örökbe fogadtak!

Ha egy hozzám hasonló társra vágysz, nézz szét a menhely lakói közt!