Otthont az Állatoknak Alapítvány

Szia, Gézu vagyok közepes méretű keverék fiú kutyus, már 4 éve gazdira várok....

Gézu menhelyünk legrégebbi lakója, már 4 éve várja, hogy valaki beleszeressen. Elárvult kutyaként került be a gyepmesteri telepre, onnan pedig gondozásunkba. Gazdája elvesztése és a bezártság nagyon megviselte, így az elején nem volt vele egyszerű. Mára rengeteget javult, nyugodott, a többi kutyát és a cicákat azonban még most sem szívleli. Eleinte az idegenekkel is tartózkodó, de kitartó ismerkedéssel, sétákkal és jutifalattal ő is levehető a lábáról. Gézunak egy családi házat képzelünk el, ahol kedvére szaladgálhat az udvaron, de Gazditól is megkapja a mindennapi foglalkozást, has vakarást. 

Leszel Gézu új családja?

Tedd boldoggá ezt az imádni való kuytust, és fogadd örökbe! Az örökbefogadás részleteiről a lenti gombra kattintva olvashatsz.

Mától Gézu lakhat nálunk
Gyere, és sétáltasd meg!

Gézu egész nap egy ketrecben szomorkodik, és azt várja, hogy valaki akár csak egy órácskára kivigye a szabadba.

Hogy működik a sétáltatás?

Legyél Gézu szponzora!

Annak, hogy Gézu megkaphassa a szükséges egészségügyi ellátásokat, legyen mit ennie, és egyáltalán legyen esélye gazdát találni, költségei vannak. Ezt szinte kizárólag csak adományokból tudjuk fedezni, gyakrolatilag hónapról hónapra élünk.

Abban kérjük a segítséged, hogy ha a lenti csomagok ára közül valamelyiket nélkülözni tudod (kihagysz pár doboz cigit, ebben a hónapban nem mész KFC-be, vagy csak jót szeretnél tenni), akkor akár utalással, akár innen az oldalról indítható bankkártyás fizetéssel segíts ki minket.

Masztiff csomag
13.000 Ft

A legfontosabb, hogy a menhelyen lévő állatoknak ne kelljen éhezniük.

Puli csomag
8.000 Ft

Élősködő mentesítés, oltás, csippeltetés, ivartalanítás.

Tacsi csomag
4.000 Ft

Víz, áram, fogyóeszközök, munkabér... ezt mind ki kell fizetni valamiből.

K9 csomag

Ha más összeget szeretnél adni

Ezek csak "csomagok", a valódi költségek ennél jóval magasabbak. Egy kutya "bekerülési" költsége ivartalanítással együtt kb. 28.000 Ft, egy cicáé 21.000 Ft. Itt olvashatsz erről részletesebben.

Gézu ebben a hónapban még senkitől nem kapott adományt (a rendszer a bankkártyás fizetéseket tudja csak nyilvántartani)

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az adott összeget kizárólag Gézu kapja meg, mindig arra fordítjuk, amire a legnagyobb szükség van.

Nem csak pénzzel tudsz neki segíteni!
Hogyan támogathatom még?

Érdeklődni egyesületünk elérhetőségein lehet: