Otthont az Állatoknak Alapítvány

Örökbefogadás

Egy délelőtti séta, némi eledel, vagy egy kisebb összeg is nagy segítség, azonban a kedvencek számára a megváltást a befogadás jelenti. Ennek 3 fajtája lehet:

  • Örökbefogadás
  • Ideiglenes befogadás
  • Virtuális befogadás

Ne feledd, egy befogadással mindig 2 életet mentesz meg: azét akit befogadsz, és azét, akit mi be tudunk fogadni a helyére!

Örökbefogadás

A megváltás. Ha valaki szimpi az oldalon, egyeztess velünk időpontot, és ismerkedj meg vele menhelyünkön. Vannak, hogy már az első találkozáskor kölcsönös a szerelem, de előfordul, hogy egy kutyus szívéért meg kell küzdeni. A türelem, törődés és rendszeres látogatások viszont kamatostul meghálálják magukat, ugyanis az ilyen kapcsolatok még erősebbek lesznek, mivel az állat hűséggel és tartós bizalommal jutalmazza az erőfeszítéseket.

Az örökbefogadásnak van egy jelképes "költsége", melyet adomány formályában szeretnénk kérni az örökbefogadótól. Ez az összeg az ivartalanítás, kötelező oltások, csippeltetés és az addigi ellátások töredéke csupán, mégis elengedhetetlen, hogy más állatokon is segíteni tudjunk. Itt megnézheted, mennyi egy lakó befogadási költsége.

Ideiglenes befogadás

A befogadó ideiglenes elhelyezést biztosít a kiválasztott állat számára, örökbe fogadásáig vagy míg lehetőségei engedik. Az egyesület igény szerint segítséget nyújt a befogadott állat szállításában, ellátásában, gondozásában, és továbbra is gazdát, végleges otthont keres számára.

Virtuális befogadás

Teltház esetén, hely hiányban az egyesület az Állatkórházban igyekszik ideiglenes elhelyezést kérni a veszélyben levő ebek számára, így megmentve őket az altatástól. Minden így panzióba elhelyezett kutya után napi díjat kell fizetni. A virtuális befogadó nem közvetlenül magánál helyezi el a kiválasztott állatot, hanem panzióztatásához ad anyagi támogatást. Aki így segítene, annak pontosan elszámolunk az általa választott kutya ellátásáról és az átutalt összeg felhasználásáról.