Otthont az Állatoknak Alapítvány
 • Második hír

  Kedves Látogatóink!
  Honlapunk fejlesztés alatt van, ezért friss híreink, aktuális gazdikeresőink átmenetileg csak egyesületünk közösségi oldalán találhatóak meg.

  A képek és leírások facebook bejelentkezés nélkül is elérhetők!!

  Köszönjük türelmüket, megértésüket!
  Állatvédő Egyesület Veszprém

  Fotóalbumaink az alábbi linkekre kattintva megtekinthetők:
  Gazdikereső kutyáink | Gazdikereső cicáink
  Gyepmesteri telepen állomásozó kutyák
  Közvetített gazdikereső kutyák | Közvetített gazdikereső cicák
  Elveszett és talált állatok hirdetései

  További albumok…

 • Az első hír

  Kedves Állatbarátok!

  Az új állatotthon építése mára végre a küszöbön áll! Kérjük,
  segítsék adójuk 1%-ának felajánlásával Alapítványunk munkáját, hogy a terület mielőbb a rászoruló állatok rendelkezésére állhasson!

  Kedvezményezett: Otthont az Állatoknak Alapítvány

  Adószám: 18913316 – 1 – 19

  Minden segítséget nagyon köszönünk!!

  Kedves Állatbarátok!

  Az Állatvédő Egyesület Veszprém által létrehozott Otthont az Állatoknak Alapítvány hosszú évek óta dolgozik azon, hogy Veszprémben egy állatotthont létesítsen. Mint tudják, jelenleg mini-menhellyel rendelkezünk, ahol meglehetősen korlátozott számban tudjuk fogadni a bajba jutott állatokat. Reméljük, hogy ez hamarosan megváltozhat!

  Hosszadalmas eljáráson vagyunk túl, mely során megtörtént a vásárlás, a terület egy részének a termelésből való kivonása, és 2017. március 30-án a városi közgyűlés meghozta a várva várt határozatot: megkezdődhet az építkezés! Jelenleg a terület birtokbaadási eljárása van folyamatban, illetve az engedélyezési és a kiviteli tervek elkészítése. Reményeink szerint őszre rendelkezni fogunk az építési engedéllyel, és végre megkezdhetjük a munkálatokat a területen. Az építkezés előre láthatóan több szakaszban fog történni, mert az eddig összegyűlt pénz nem látszik elegendőnek az egy ütemben történő megvalósításhoz.

  Most, hogy az építkezés végre a küszöbön áll, kérjük, támogassák Alapítványunkat adójuk 1%-ával, hogy az állatotthon mielőbb készen állhasson a rászoruló, gazdátlan állatok fogadására! Minden segítséget nagyon köszönünk!!

  Veszprém, 2017. április 21.

  Sigmond István – elnök – Otthont az Állatoknak Alapítvány

  Bartha Attila – elnök – Állatvédő Egyesület Veszprém